Breadcrumb spår

Sök e-medier

E-böcker & e-ljudböcker

Låna e-böcker och e-ljudböcker direkt på Knivsta biblioteks hemsida. Ett aktivt Knivstalånekort med pinkod behövs!

 

E-böcker är elektroniska böcker som du kan låna till din dator, surfplatta, läsplatta eller smarttelefon medan strömmande e-ljudböcker är ljudböcker som spelas upp via internet. Du som har ett Knivstalånekort lånar e-böcker och e-ljudböcker direkt här på vår hemsida. Information om exakt hur du lånar och läser e-böcker på olika enheter finns under ingången Så fungerar det.

Du är också välkommen att fråga oss på biblioteket om du behöver mer hjälp. Besök biblioteket eller ring 018-34 72 30.

För att låna loggar du in med ditt lånekortsnummer och pinkod. Detta skaffar du personligen på Knivsta bibliotek.

På grund av ökade kostnader för e-boklån är gränsen för antalet lån ändrat till max 2 e-böcker/e-ljudböcker per 7 dagar (gäller fr.o.m. 26 oktober 2015). Utbudet förändras pågående, lämna gärna inköpsförslag här. Glöm inte att ange att det är en e-bok eller e-ljudbok som du är instresserad av.

Lånetiden är vanligtvis 4 veckor och därefter slutar filen att fungera. Du kan inte låna om e-böcker. Istället så kan du låna dem på nytt när tiden har förfallit.

Biblio - Ditt digitala ljudboksbibliotek i mobilen.

Välkommen att hämta den nya ljudboksappen Biblio! Här kan du söka, utforska, låna och lyssna på ljudböcker – både streama och ladda ner. Du loggar in med ditt vanliga biblioteksinlogg och ser det urval av titlar som biblioteket erbjuder.

Mina sidor

Språk

Knivsta bibliotek

Knivsta bibliotek

Ordinarie öppettider

Måndag: 11:00 - 17:00
Tisdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 11:00 - 17:00
Lördag: 11:00 - 15:00
Söndag: Stängt